S.T. Dupont Defi Extreme Tändare Fluo Blå 021416

S.T. Dupont Defi Extreme Tändare Fluo Blå 021416


-10% Rabatt
2 763 kr
3 070 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Tillgänglig igen om 2-6 veckor

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti

S.T. Dupont Defi Extreme Tändare Fluo Blå


S.T. Dupont Defi Extreme Tänder i Fluo Blå är en ny variant av den populära och välkända Defi-tändaren från S.T. Dupont, nu med livfulla färgaccenter. Defi har varit mycket omtyckt av cigarrökare och friluftsentusiaster i flera år. Den utmärker sig med sin exceptionellt pålitliga, starka och vindresistenta låga som aldrig sviker sin ägare, inte ens vid mycket låga temperaturer, vilket är ett vanligt problem med andra tändare.
Den mattsvarta kroppen av formsprutad metall kompletteras stilfullt av den ljusblå accenten. Den blåmarkerade tryckknappen skapar en vacker och modern kontrast till tändarens matta kropp. Den stora och tydliga gasnivåindikatorn är särskilt praktisk för att hålla koll på gastillförseln hela tiden. En annan höjdpunkt är den lättanvända justeringen av lågintensiteten vid tändarens bas. Här finns ett lättmanövrerat hjul, till skillnad från andra tändare som vanligtvis kräver extra verktyg som t.ex. en skruvmejsel för justering.
Ett ljusrött skyddslock hindrar tändningen från att bli dammig eller smutsig, vilket gör tändaren till en långvarig glädje för ägaren. Skyddslocket öppnas automatiskt när man trycker på tryckknappen och stängs automatiskt igen. Tryckknappen pryds av den distinkta Dupont-signaturen, vilket gör tändaren till en omisskännlig accessoar av hög kvalitet.

Design och material:



  • Mattsvart kropp av formsprutad metall med en ljusblå detaljer

  • Stor gasnivåindikator

  • Bekväm justering av flammans intensitet med ett lättmanövrerat hjul

  • Ljusrött skyddslock för tändningsskydd

  • Tryckknapp med S.T. Dupont-signatur


Speciella egenskaper:



  • Exceptionellt pålitlig, stark och vindtålig låga

  • Idealisk för cigarrökare och friluftsentusiaster


S.T. Dupont är ett berömt franskt företag som sedan 1872 är känt för sitt exceptionella hantverk och sin innovativa design. Förutom tändare tillverkar företaget även högkvalitativa skrivinstrument, lädervaror och andra lyxiga accessoarer. Defi-kollektionen är särskilt utformad för kräsna användare som värdesätter pålitlighet och stil. Tändarna i denna kollektion har en stark och vindstabil låga, vilket gör dem perfekta för att tända cigarrer och de fungerar tillförlitligt även under extrema förhållanden.


Modell:
021416
Lågtyp:
Jetflamma
Antal lågor:
1
Bensin:
Bensin
Fönster för gasnivå:
Ja
Färg:
Svart, Blå
Märke:
S.T. Dupont
EAN-kod:
3597390299383
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu